Da er en ny sesong rett rundt hjørnet, eller allerede i gang for noen! Jeg jobber nå med nettsiden for å få den ferdig, slik at vi har et sted å presentere gruppen, hvor man kan melde seg inn, og se litt hva vi driver med. Jeg kommer til å lage innlegg her om hva vi driver med, turer, treff og bilder fra dette.

Vi startet opp Norwegian Chiefs i fjor, men det ble desverre ikke planlagt så mye aktiviteter da vi var helt i startgropa og jeg fortsatt prøvde å finne ut av hvordan Indian ønsker at alt skal foregå og hvordan alt fungerer med medlemskap. Jeg begynner nå å få kontroll på alt, så i år vil det bli satt opp litt treff og småturer, samt at vi sikter på en langhelg i August. Nå er det slik at det er ikke jeg som skal bestemme slikt, det er noe vi skal gjøre i felleskap, men frem til vi får aktive medlemmer som kommer med ønsker og forslag så bare setter jeg opp litt. Så dere som ønsker å være en del av dette må bare skrike ut, gjerne på facebook-siden 🙂

Vi har en facebook-side: https://www.facebook.com/NorwegianChiefs/

Denne er åpen for alle, også de som bare er nysgjerrige. De som blir medlemmer i IMRG Norwegian Chiefs vil bli invitert inn i en lukket gruppe hvor vi kan diskutere klubbting for oss selv. (Hvis noen er medlem og ikke fått invitasjon inn i den gruppen må dere si ifra så fikser jeg det!)

Vi har pr idag få aktive medlemmer, og mange er spredd geografisk, så i år vil det bli jobbet hardt med rekruttering av Indian-eiere i Telemark og omegn, slik at vi får en gjeng som kan dra dette videre. Om noen ønsker å være med å drive Norwegian Chiefs og ha litt ansvar så er det bare å si ifra, for det er det god plass til 🙂

Da ønsker jeg med dette alle en riktig flott sesong, og jeg håper vi sees ved så mange anledninger som mulig! Ride safe!

Mvh

Thomas «Roadcaptain» Hailand

0 33